facilitair sterk

Wie waait over?

De Groene Tornado natuurlijk!

Als echt ‘mensenmens’ met regelzin, draaide alles altijd al om ontzorgen, verzorgen en aandacht voor de mens in de soms povere omstandigheden. Altijd willen helpen, begrip tonen en een luisterend oor bieden, altijd gepaard gaande met een passie voor het goed regelen van zaken.

Wie waait over?

Met economisch & administratieve opleidingen bleek het werken in het algemeen management toch niet helemaal te voldoen en werd het Sociaal Cultureel werk. In die tijd, door de schrijnende gevallen die ik zag, vormde zich langzaamaan meer de maatschappelijk werkster in mij maar bleef er geen ruimte om zelf de handen uit de mouwen te steken. Uit de specialistische schoonmaak in de zorgsector die volgde kreeg mijn ‘mensemens’ weer geen ruimte. Ditmaal vanwege de tijdspanning. Na jarenlang van werken waarin beide eigenschappen niet helemaal tot hun recht kwamen, ontstond het idee om mijn talenten en interesses zelf samen te voegen en De Groene Tornado te beginnen.  

Voor bedrijven een gedreven en betrokken partner in het ontzorgen van facilitaire omstandigheden rondom het bedrijfsproces of het project. Voor de particulier de steun en toeverlaat met zorg en aandacht tijdens het realiseren van een gezonde, schone leefomgeving. 

Voor bedrijven geldt ‘Waar mensen zijn, is werk en waar prettig gewerkt wordt, voelen ook klanten en bezoekers zich op hun gemak”.   

De Groene Tornado is met haar finesse en doorzettingsvermogen dan ook een spil in de organisatie van facilitaire diensten. Ze zorgt door kennis en maximale inzet voor een goede werking van ontvangst, de sanitaire voorzieningen, het interieuronderhoud en de inrichting van lunch- en andere ruimten. Ook het regelen van faciliteiten bij speciale gelegenheden en het verzorgen van een langer verblijf van gasten behoort tot de werkzaamheden.  

Voor particulieren is het de vraag, “Kom jij nog gezellig bij jezelf over de vloer?”  

De Groene Tornado is met haar tijd en aandacht een spil in de aanpak van uw situatie. Zorg met ervaring door kennis en maximale inzet voor een schone, heldere, fijne leefomgeving staat bovenaan. Of het nu gaat om een uit de hand gelopen hobby, verzameling, achterstallige schoonmaak van ruimten or ruimten waar men niet meer komt of kan komen; verslechterde leefomstandigheden voor mens of dier worden met de nodige professionaliteit en inzet aangepakt, gereinigd, opgeruimd en schoon en fris opgeleverd en houden u niet langer in de greep.

De Groene Tornado werkt onder alle omstandigheden volgens eigen kennis, ervaring en inzicht met een duidelijke plan van aanpak en altijd met úw wensen en verwachtingen op de eerste plaats. Geeft u deze wensen en verwachtingen via het contactformulier aan, dan bent u al snel op de hoogte van mogelijkheden en projectprijzen. Wie weet geniet u binnenkort van de optimale aandacht en inzet van de facilitair sterke Groene Tornado. 

Contact opnemen