facilitair sterk

Interieurreiniging van gebouwen

De ruimten zijn fris, schoon en netjes. Deuren, ramen en deurklinken zijn vingervlek vrij. De trappen zijn schoon en de leuningen vetvrij. In de lift ruikt het lekker fris en de wachtruimte is gezellig ingericht en in de stofvrije vensterbanken staan gezellig, bloeiende plantjes. 

Heeft uw kantoor of bedrijfspand ook een reinigingsbeurt nodig?

Interieurreiniging van gebouwen

De werkruimte heeft schone, vlekvrije muren en vanaf de kleurrijke plafonds hangen heldere, grote lampen. De verlichting geeft geen spinnenwebben prijs omdat ze er simpelweg niet zijn. De trappen zijn zand- en troepvrij en ogen fris en glanzend.  

De toiletten zijn frisse ruimtes waarvan de plafonds, verlichting en muren vrolijk gekleurd en brandschoon zijn. De douches lijken weer net zo nieuw als na de laatste verbouwing. 

De oude zolder is voor het eerst in lange tijd opgeknapt om er een werkruimte van te maken, maar van de verbouwing is al niets meer te zien. Van het uitbreken en herinrichten van het magazijn is nu al geen afval of stof meer te vinden. Er is een uitstekend geschikte werkruimte ontstaan waar het goed toeven is en bovendien heerlijk schoon en klaar voor gebruik zodra de Groene Tornado volledig klaar is. 

Is uw bedrijfsruimte op orde? Werken uw medewerkers in een frisse en gezonde omgeving? Ik kom graag bij u langs om een vrijblijvend advies en eventueel een plan van aanpak voor interieurreiniging aan u voor te stellen. Zo werken u en uw personeelsleden in een fijne en productie werkomgeving.

Contact opnemen